Land og vand

Her finder du retningslinjerne for det åbne land. Det vil sige bestemmelser for varetagelsen af interesserne knyttet til landskab, natur og landbrug. Desuden finder du bestemmelser for ferie- og fritidsanlæg, samt en række tekniske anlæg som antennemaster, vindmøller og fælles biogasanlæg.

Retningslinjerne er samlet i fem grupper: "Landskabet", ”Naturinteresser”, ”Landbrugsinteresser”, ”Ferie- og fritidsanlæg”, samt ”Tekniske anlæg”. Til retningslinjerne er der knyttet et formål og en redegørelse samt i mange tilfælde et kort. I redegørelsen forklares retningslinjerne nærmere, herunder hvordan de vil blive administreret.

Et forhold kan godt være omfattet af flere retningslinjer på én gang, ligesom det kan være omfattet af både en ramme og retningslinjer. Rammerne for de enkelte områder finder du under menupunktet ”Byggeri og infrastruktur” i toppen af siden. Retningslinjerne og rammerne er bindende for kommunens planlægning og administration.

For at komme videre til retningslinjerne skal du klikke på et af emnerne i menuen til venstre eller gå til emnet via rullegardinerne under menupunktet ”Land og vand” i toppen af siden.

Status og proces

Kommuneplan 2021-2033 er vedtaget af Odder Byråd den 13.12.2021.

Plan og Agenda 21 strategi 2020
Plan og Agenda 21 strategi 2020 er vedtaget af Odder Byråd den 31. 8. 2020